Smartsensing toepassen

Hoe Smartsensing toepassen?

Gebieds Informatie Model

Smartsensing  toepassen kan op alle soorten en vormen locaties. Hieronder vindt u een kleine opsomming van de vele mogelijkheden.

Bouwkundige inspectie; het uitvoeren van bouwkundige schouw, verwerken in schouwrapport met als doel inzicht krijgen in de bouwkundige staat “As Built” van pand.
Installatie inspectie; het uitvoeren van installatie schouw, verwerken in schouwrapport in samenwerking met installateurs met als doel implementeren 24/7 concept binnen club.
BIM modelleur/manager; opzetten BIM van club en beheren bouwkundige informatie bij club 24/7 ook beheren informatie installatie Alarm, Brand, Camera, Toegang, Assistentie, Agressie, Onwel, WAN/LAN.

Projecteringsdeskundige / werkvoorbereider; opstellen projecteringsplan, blokschema, projectplanning en overleg partners en leveranciers. Opstellen Hosted Information Model club 24/7.
Projectleider club 24/7; centraal aanspreekpunt voor opdrachtgever en aansturen van derden partners en leveranciers. Opstellen van protocollen.
Information Modelling; online beheren informatie van Club 24/7 voor de opdrachtgever.

Smartbusinessparc

Projecteringsdeskundige; schouw uitvoeren in dag- en avond situatie op bedrijventerrein, samenstellen foto schouwrapport, opstellen projectering en blokschema.
BIM modelleur/manager; opstellen projecteringsplan camera’s in BIM, verbindingen en centrale locatie, verzorgen benodigde tekeningen.
Projecteringsdeskundige / werkvoorbereider;opstellen projecteringsplan, blokschema, projectplanning en overleg partners en leveranciers.
Projectleider; centraal aanspreekpunt voor opdrachtgever en aansturen van derden partners en leveranciers in de verschillende fases van het project. Gezamenlijk met het bestuur opstellen van protocollen.
Information Modelling; online beheren informatie van GIM voor de opdrachtgever, informatie verwerken in OneNote en Power BI.

U kunt ook denken aan SMART Parkeergarage, SMART Winkelcentrum en ga zo maar door. Smartsensing is toepasbaar op alle soorten en vormen locaties.

SMARTSENSING MAAKT ONZICHTBARE INFORMATIE ZICHTBAAR.